Brand Designer + Lettertype lover

Hi, ik ben Yessy!

Aangenaam! Ik ben al meer dan 10 jaar Branding Expert met een passie voor alles wat met design te maken heeft.

Ik begon met de opleiding Grafisch Lyceum Rotterdam in de richting ‘Media Vormgeven’. Na mijn diploma heb ik voor verschillende ontwerpbureau’s door heel NL gewerkt. Ik heb mogen werken voor merken zoals RLT, T-Mobile, Radio 538, ING, Fit For Free, L’Oréal en artiesten zoals Glennis Grace, Jandino, Jörgen Raymann, Danny de Munk en Monique Smit.

Mega vet om te doen en om je werk terug te zien in winkels of tv!

Branding – branding – branding

Ondernemen was altijd 
al mijn grootste droom!

In 2019 heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen en Babosa was geboren! Ik sta bekend om mijn kleurrijke paletten, vrolijke patronen, verfijnde typografie en mijn vermogen om groeiende merken tot leven te brengen.

Mijn ideale klant is een ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een uniek verhaal, waarbij ik de branding vanaf ‘scratch’ kan opbouwen en in alle facetten kan doorvoeren in haar bedrijf zodat dit haar doelgroep zal aantrekken en ze altijd ‘top of mind’ zal blijven. Denk aan een sterke merkidentiteit, huisstijl, social media templates, drukwerk en een website/webshop. 

Ben jij deze ideale klant? En ben je opzoek naar een branding die bij jou past? Stuur mij dan een berichtje op de contactpagina of op Instagram.

Let’s connect