KLAAR OM een BRAND EXPERIENCE TE CREËREN WAAR jij TROTS OP BENT?

EXPERTISE

Merkstrategie

Bij het kenninsmakingsgesprek nemen we eerst jouw merkverhaal goed door. Tijdens dit gesprek kom ik er achter wat jouw doel is en hoe we deze doormiddel van branding kunnen bereiken. Op basis van dit merkverhaal begin ik met het bouwen van jouw merkidentiteit zodat dit jouw doelgroep zal aanspreken, je laat opvallen in de massa en met je zult groeien.​

Merkidentiteit (logo, Huisstijl)

Doordat we bij het kennismakingsgesprek jouw merkverhaal goed hebben doorgenomen, kan ik gaan bouwen aan jouw brandstrategie merkverhaal begin ik met het bouwen van jouw merkidentiteit zodat dit jouw doelgroep zal aanspreken, je laat opvallen in de massa en met je zult groeien.

WEBSITE DESIGN + ONTWIKKELING

Een website is niet meer weg te denken als je online succesvol wilt ondernemen. Wij creëren jouw plekje online dat een directe weerspiegeling is van jouw hart en visie.​

WEBSHOP DESIGN + ONTWIKKELING

Wil je jouw producten online verkopen op een professionele manier met een branding die bij jouw merk past? Wij bouwen custom webshops dat een directe weerspiegeling is van jouw hart en visie.

SOCIAL MEDIA TEMPLATES

Naast een mooie branding en een website is het belangrijk dat je je klanten weet te bereiken via social media. Daarom creëren wij Instagram templates (in Canva) die perfect passen bij jouw merkidentiteit en je deze op een consistente manier kunt doorvoeren.

DRUKWERK

Tegenwoordig leven we in een online wereld maar dat betekent niet dat print minder belangrijk is. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk en verpakkingen die jouw merk weerspiegelen, vertrouwen opwekken en een glimlach toveren op het gezicht van jouw klant.

WERKWIJZE

Kennismaking

Bij het kenninsmakingsgesprek kijken we of we een goede match samen zijn om een branding traject aan te gaan. Omdat Babosa alleen samen werkt met ambitieuze ondernemers met je juiste mindset die in de Beauty, Wellness, Fashion en Living branche zitten is het belangrijk om deze screening te doen.

Merkstrategie

Nadat het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden stuur ik je een Merkstrategie document waarin we jouw merkverhaal gaan blootleggen. Dit onderdeel maakt een cruciaal verschil met andere ondernemers die maar doelloos beginnen met het opzetten van een bedrijf zonder gedachte er achter.

Merkidentiteit

Nu jouw Merkverhaal duidelijk is en we een Merkstrategie hebben kunnen bepalen voor jouw merk, ga ik aan de slag met jouw Merkidentiteit. Een die jouw doelgroep zal aantrekken, je laat opvallen in de massa en met je zult groeien.

Voorstellen

Jouw merkidentiteit voorstel zal bestaan uit een uitgebreid document waarin ik laat zien waar jouw merk voor staat, welke doelen we voor ogen hebben en hoe we die gaan bereiken door middel van mijn design voorstellen.

COrrecties

Bij elke Merkdentiteit traject is er een mogelijkheid om correcties door te voeren. Er zijn 2 correctierondes inbegrepen waarin jij als klant kunt aangeven wat je liever anders zou zien mits dit wel in lijn staat met de eerder bepaalde Merkstrategie.

Oplevering

Nadat we al deze stappen hebben doorlopen is het tijd voor oplevering! Eindelijk kun jij nu met je ijzersterke nieuwe Merkidentiteit aan de slag. Ik lever alle gemaakte designs bij je aan in png, jpg, eps en pdf. Open bestanden blijven in beheer van Babosa Studio.

MATCH MADE IN HEAVEN IF YOU'RE IN..

WELLNESS

BEAUTY

FASHION

LIVING

REVIEWS

'BOVEN MIJN VERWACHTINGEN'

Yessy is echt een topper! Zij wist direct wat ik wilde en wat bij mij als persoon en als bedrijf past. Het logo dat zij voor mij gecreëerd heeft is boven mijn verwachtingen, echt super!

MELISSA ROSE PHOTOGRAPHY

'Er is een wereld voor mij open gegaan'

Yessy is zeer betrokken en meedenkend. Dankzij haar is er een wereld voor mij open gegaan wat betreft branding en social media. Ze doet altijd extra moeite en dat wordt zeker gewaardeerd. Een expert op dit gebied!

Change & Balance

'Mijn bedrijf straalt weer'

Het was tijd voor een professionele uitstraling voor mijn bedrijf ‘Leren en lezen was nog nooit zo leuk!’ Yessy heeft daar werk van gemaakt. En hoe! Een prachtig logo en een aantal sub logo’s. Een nieuwe website. Maar ook het ontwerp voor bedankkaartjes, een boekenlegger, inpakpapier en stickervellen. Het een nog mooier dan andere. Mijn bedrijf straalt door Yessy. Ik kan niet anders zeggen dan dat Yessy een echte pro is!!

Li Lefebure

'Accuraat, punctueel en denkt echt mee'

Babosa is een heel fijn bedrijf. Yessy is accuraat, punctueel en denkt echt met je mee. We hebben haar gevraagd om een nieuwe uitstraling voor de winkel/annex website te ontwikkelen Daar komt altijd meer bij kijken, denk aan visitekaartjes, postpapier, tasjes etc en ze reageert altijd vlug. Zelfs nu is ze nog niet van ons af en als je iemand nodig hebt om met je mee te denken, over de uitstraling van een concept, is zij de juiste persoon. Yessy nogmaals superbedankt!

Love The Look

'ik kan wel janken van blijdschap'

Yessy heeft voor mij een merkidentiteit, drukwerkkaartjes en een website gemaakt. Wat tof is het geworden, ik kan wel janken van blijdschap! Dank, dank, dank!

femme rebelle

'zeer professioneel'

Yessy is zeer professioneel. Prachtige merkidentiteit voor mijn bedrijf ontworpen. Super blij mee!

Divine Lashes